ANTALYA KUMLUCA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Öğretim Yılı 2. Okul ve Kurum Müdürleri Toplantısı Yapıldı.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul ve Kurum müdürleriyle 2. Kurul Toplantısı, "Okul Güvenliği" Özel Gündemiyle Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonu’nda, 15.11.2016 Salı günü, saat 10.00’da yapıldı.
2016-2017 Öğretim Yılı 2. Okul ve Kurum Müdürleri Toplantısı Yapıldı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Dr.Polat Kara, Jandarma Komutanı Jn.Bnb. Gürcan Yıldırım, Emniyet Müdür Vekili Deniz Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aili Girgin ve Şube Müdürleri Yalçın Seyran ve Habib İlaslan ile ilçemizde müdürlüğümüze bağlı resmi/ özel okul ve kurumlarda görev yapan yöneticilerle toplantı programı gerçekleştirilmiştir.

İlçe Kaymakamı Sayın Dr.Polat Kara’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı “Okul Güveliği” Özel Gündem Maddesi üzerinde gerçekleşmiştir. Ayrıca özel gündem maddesi dışında yaklaşmakta olan KPSS ve TEOG sınavları ile başarıyı etkileyen etmenler katılımcılarla birlikte değerlendirilmiştir.

Toplantı, gündeme ilişkin değerlendirmeler, soru-cevap ve önerilerin aktarılması şeklinde iki bölüm olarak gerçekleşmiştir. İlk bölümde gündeme ilişkin konular tartışılmış ikinci bölümde de Türk Kızılay Teşkilatı ve İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan sunumlar katılımcılarla paylaşılmıştır.

2 Aralık tarihinde Kumluca Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Kök Hücre Bağışı Kampanyası ile ilgili Kızılay Kumluca Şubesi İlçe Başkanı Nazif Uslu ile Türk Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi Kök Hücre Gönüllü Verici Merkezinde görevli Pınar Gümrükçüoğlu toplantıya katılarak kampanya hakkında bilgilendirmelerde bulunmuşlardır.

İlçe Müftü Vekili Saffet Sevim de Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokoller, projeler ve bunun ilçemize yansımaları hakkında bilgiler vermiş yürüttükleri projeleri paylaşmıştır.

Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali Girgin’in açılış konuşmasıyla ve gündem maddelerini okuması ile başlamış, gündeme ilişkin açıklamalarla devam etmiştir. Okul ve kurum yöneticileri de gündeme ilişkin görüşlerini ifade etmiş olup toplantı birinci yarıyıl ile ilgili tedbirler ve iyi niyet temennileriyle sona ermiştir.

 

 

Hükümet Konağı Kat 3 07350 Kumluca/ANTALYA - 02428871006, 02428871938

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.