ANTALYA KUMLUCA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017–2018 Eğitim – Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Girgin, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası münasebetiyle bir Kutlama Mesajı yayınlamıştır.    
2017–2018 Eğitim – Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı

Heyecan ve coşkusuyla yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlıyoruz.2017-2018 yılının başta ilçemiz olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim.

Bu anlamlı haftada, Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz eğitim ve öğretime hazır, sevgiye susamış körpecik fidanlarına kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içinde iken çok kıymetli anne babalar, çocuklarının okula başlamasının gurur ve coşkusunu yaşamaktadır.

Ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesindeki en büyük gücümüz nitelikli ve yetişmiş insan kaynağımızdır. Nitelikli yetişmiş insan kaynağına sahip olmanın yolu da eğitime değer vermekten, eğitimi olmazsa olmazların içine almak ile mümkündür. Geleceğine sağlıklı yön vermek isteyen toplumlar için temel ve en vazgeçilmez unsur eğitimdir. Bizlerde çalışmalarımızı bu sorumluluk duygusuyla planlamakta ve çalışmalarımızı bu hassasiyetle yürütmekteyiz.

Aileden başlayan eğitim ve öğrenme sürecinin devamı ve ikinci büyük adımı okul dönemi başlamaktadır. Bu süreçte elde edilen kazanımlar, çocuklarımızın ve dolayısıyla milletimizin hayatını şekillendirecektir. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve güven içinde yaşamak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak; ancak yenilikleri ve değişimleri kendi öz değerleriyle bütünleyerek gerçekleştiren bir eğitim sistemiyle mümkündür. Bundan dolayıdır ki eğitim-öğretim süreci, üzerinde hassasiyetle durulması gereken ciddi bir yolculuktur. Bu yolculukta attığımız her adım, yaptığımız her planlama, yenilenen her uygulama öncelikle geleceğimizin teminatı çocuklarımız düşünülerek gerçekleştirilmiştir.

Varlıkları büyük lütuf ve güç olan evlatlarımızın sağlıklı eğitim ortamlarında, huzur ve güven içinde olmalarını sağlamak en öncelikli görevimizdir. Çünkü biz öğrencilerimizin her birini, en kıymetli emanet olarak kabul ediyoruz. Çocuklarımızın başarısını, gerçekleştirdikleri hedefleri, kazandıkları insani değerleri ve yüzlerindeki gülümsemeyi de en büyük ödül olarak görüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılımızın başta çalışma arkadaşlarımız olmak üzere kıymetli velilerimize, sevgili öğrencilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım.

                                                                                                            Mehmet Ali GİRGİN

                                                                                                 Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü

Hükümet Konağı Kat 3 07350 Kumluca/ANTALYA - 02428871006, 02428871938

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.